Tekst objavljen: 01.08.2015 16:00        


Kako je vreme godišnjih odmora u punom jeku sve više razmišljamo tome gde i kada na odmor. Neki su svoja letovanja rezervisali još prošle godine neki su iskoristili pogodnosti na sajmu turizma, a oni koji se još uvek nisu odlučili gde bi na odmor imaju priliku i sada da po znatno sniženim cenama uplate svoje aranžmane.

Da li se „Last minute“ ponude zaista isplate?

Oni koji su svoje aranžmane kupili ranije imali su mogućnost da ih plate na rate, administrativnom zabranom, karticom... Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50% od iznosa aranžmana, a ostatak do 15 dana pred put.

Za one koji do sada nisu odlučili i još uvek razmišljaju „Last minute“ ponude su svakako zanimljive. Kako su cene za ovaj vid aranžmana manje i do 35% od standardne ponude sve veći je broj onih koji se baš na ovaj način odlučuju za neku od letnjih destinacija.

Agencije su i u okviru ove ponude omogućile svojim klijentima da aranžmane plate čekovima kao i kreditnim karticama.



Za većinu aranžmana koji su u okviru „Last minute“ ponude to znači da je potrebno ceo iznos uplatiti odjednom pa je i pored primamljivih cena koje agencije nude ova opcija više za one koji u datom trenutku imaju dovoljno novca.

Pa tako aranžmani u Grčkoj su sada jeftiniji i do 30% iako se iste ponude odnose na mesec avgust kada je sezona u toku. Ukoliko više razmišljate o ponudama Turske one su trenutno na popustu do 30% , dok je Italija – Sicilija jeftinija za nekih 10 do 15% odsto.

Aranžmani za Egipat su možda čak i najjeftiniji jer je cena za „Last minute“ ponudu niža i do 35% u zavisnosti od destinacije i načina prevoza.

Ukoliko još uvek niste uplatili odmor „Last minute“ ponude biste svakako trebali da pogledate. Prilikom pregleda ovakvih ponuda potrebno je obratiti pažnju na dodatne troškove koje program ne uključuje. To su uglavnom troškovi izdavanja vize ukoliko je potrebna, međunarodno zdravstveno osuguranje, a ukoliko je aranžman avioprevozom, aerodromske takse nisu uključene u cenu aranžmana.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turističke agencije turistički aranžmani letovanje last minut

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana