Tekst objavljen: 28.03.2017 15:12        


Dobavljači Agrokora očekuju u kratkom roku jasan i transparentan plan servisiranja dugova prema njima te jasan stav finansijskih poverilaca kakav prioritet daju dobavljačima u naplati, saznaje se nezvanično od jednog od dobavljača koji je bio na sastanku s predstavnicima Agrokora u ponedeljak u Konzumu.

Agrokorovi dobavljači očekuju plan vraćanja dugova

Kako je kazao, dobavljači očekuju u kratkom roku, maksimalno tri do pet dana, jasan i transparentni plan servisiranja duga prema dobavljačima, kao i jasan stav finansijskih poverilaca kakav prioritet daju dobavljačima i kako planiraju finansijski stabilizovati koncern.

Predsednik koncerna Agrokor Ivica Todorić sastao se u ponedeljak s predstavnicima 30-tak dobavljača koje je informisao o trenutnim aktivnostima te daljim planovima u procesu stabilizacije koncerna, izvestili su iz Agrokora nakon završetka sastanka održanog u upravnoj zgradi Konzuma. Poslednji javno dostupni podaci o poslovanju Agrokora govore da su potraživanja dobavljača prema Agrokoru krajem septembra prošle godine iznosila više od 16 milijardi kuna (2,1 milijarda evra).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana