Tekst objavljen: 21.09.2018 12:18        


Najveći domaći građevinar, Energoprojekt holding (ENHL), izvestio je o dva nova posla koje je zavisno preduzeće EP Niskogradnja ugovorilo u Srbiji.

Dva nova posla za Energoprojekt u Srbiji

Konzorcijum firmi EP Niskogradnja, Saopbraćajni institut CIP i Bauwesen doo Lazarevac, zaključili su sa Gradom Beogradom - Gradskom upravom grada Beograda, Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove i Direkcijom za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, ugovor za Izradu tehničke dokumentacije i izvođenja denivelisanog ukrštanja pruge Beograd-Batajnica-Šid i Bulevara umetnosti na Novom Beogradu.

Vrednost ugovora iznosi 311,9 miliona dinara, a rok za realizaciju ugovora je 480 dana. Takođe, konzorcijum firmi EP Niskogradnja, Hidro-tan doo Beograd, Hidrotehnika-hidroenergetika, Geoing group doo Beograd, zaključili su ugovor sa JP Elektroprivreda Srbije, ogranak RB Kolubara, Lazarevac, o izvođenju radova na regulaciji reke Peštan, I faza, i izgradnji puta Baroševac-Medoševac-Vreoci. Vrednost ugovora iznosi 1,07 milijardi dinara, a vrednost radova koje izvodi EP Niskogradnja iznosi 486,1 milion dinara. Rok za realizaciju projekta je 15 meseci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana