Tekst objavljen: 18.12.2018 14:51        


Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca(MTLC)postala je vlasnik 18.000 m2 proizvodnog, skladišnog i poslovnog prostora nekadašnje Modne konfekcije Rudnik, kao i šest hektara zemlje, nakon što je 13. decembra na aukciji prihvaćena njena ponuda od 1,3 miliona evra.

Metalac kupio imovinu MK Rudnik u stečaju za 1,3 miliona

Nakon adaptacije građevinskih objekata u novom prostoru će biti smeštena trgovinska preduzeća Metalac market i Metalac trade, sa objedinjenim skladištem robe. Obezbeđen je prostor i za buduće nove programe.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Fizička blizina fabričkog kruga MK Rudnik i njeni ukupni kapaciteti opredelili su nas na kupovinu ove imovine u Gornjem Milanovcu. Nakon licitacije i potpisivanja ugovora Metalac i formalno postaje vlasnik 18.000 m2 skladišnog i poslovnog prostora, sa restoranom i dve trafostanice, na ukupno šest hektara", saopšteno je iz Metalca.

Uz neophodna prioritetna ulaganja od još najmanje 500.000 evra u 2019. godini, na ovoj lokaciji će biti organizovano skladište površine 6.000 m2, dok će u delu upravne zgrade biti smeštena administracija trgovačkih preduzeća Metalac market i Metalac trade. Ostatak prostora, u kojem su poslovni subjekti pod zakupom, ostaće u istoj nameni. Konačno, celih 8.000 kvadrata dugoročno je namenjeno uvođenju novih programa, koje će Metalac izvesno imati u budućnosti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana