Ako imate komentar ili sugestiju na rad našeg sajta, molimo vas podelite svoje mišljenje sa nama.
Za njih vredi raditi: Pet najboljih šefova u 2012.

Tekst objavljen:07.12.2012 13:39         Izvor: Kamatica, Economy    

Za njih vredi raditi: Pet najboljih šefova u 2012.

Možete li zamisliti da vam šef pokloni automobil ili da vam plati godišnji odmor? Upravo su te i slične stvari učinili oni šefovi koji su se našili na Huffingtonovoj listi pet najboljih šefova u 2012. godini.


Hauard Kuper

Kuper je prodao svoju firmu početkom ove godine. Svakom od svojih 89 radnika je, kao znak zahvalnosti, dao po hiljadu dolara za svaku godinu koju su radili za njega.

Bart Lorang

Lorang je direktor firme FullContact koja se bavi softverima i on je, ne biste verovali, svojim radnicima dao 7.500 dolara kako bi otišli na odmor. No to nije sve, dao im je i obećanje da na odmoru neće biti nikakvog posla. - Nema poziva, nema e-mailova, nema tweet-ova i nema rada bilo koje vrste - rekao je Lorang.

Brandon Rosen

Predsednik firme Dan Lansman dao je jednom radniku ni više ni manje nego novi automobil. - Volim voditi brigu o svojim radnicima i pokazati im da cenimo njihov rad za nas  objasnio je Rosen.

Džef Grenda

Vlasnik Grenda Corpa, Grenda dao je svojim radnicima 16 miliona dolara u bonusima nakon što je ove godine prodao svoju firmu. - Seli smo i razmišljali kako možemo zahvaliti ljudima koji su nas doveli tu gde jesmo. Ovo je bila poprilično jednostavna odluka za nas - kazao je Grenda.

Džo Lueken

Svoje mesto na ovoj listi je pronašao i Džo Lueken koji je, nakon odlaska u penziju, svojim radnicima poklonio trgovinu.
Ostavi komentar

IME*
E-MAIL
KOMENTAR:keš krediti - kreditni kalkulator

VALUTA

IZNOS

RATA

PERIOD MESECI

PRATITE NAS
© Copyright 2007-2014
website developed & owned by Dubes doo Sva prava zadržana