Tekst objavljen: 18.06.2014 9:00        


Prosečni korisnik refinansirajućeg kredita preko Kamatica Marketa mesečno bankama plaća 20.000 dinara za zaostale dugove i traži pola miliona kako bi "zatvorio" kredite, dozvoljeni minus i kreditne kartice.  Spreman je i da za to plati četrvtinu svoje mesečne plate od oko 400 evra.

Fotorobot: Muče ga kredit i kartice, treba mu 5.000 EUR

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Prijavite se: EVO KAKO KORISTITI KAMATICA MARKET

Kamatica Market je onlajn servis koji omogućava korisnicima da lako, brzo, pouzdano i besplatno izaberu najpovoljniju finansijsku ponudu. Putem Marketa moguće je da u samo par klikova, bez nepotrebnog gubljenja vremena u odlasku od banke do banke, svim poslovnim bankama u sistemu pošaljete vaš upit za kredit i da potom uporedite njihove ponude upućene vama i izaberete za vas najbolju. Zato, ukoliko već niste, registrujte se kako biste koristili sve prednosti koje pruža Kamatica Market.

2 komentara

  1. User image
    LJILJANA PETKOVIC 12.03.2016 20:14

    Smanjena mi je plata a troskovi rastu. Kako se izboriti. Interesuje me refinansirajuci kredit kod HYPO BANKE

  2. User image
    Sonja Stoilkovic 20.10.2018 10:56

    Patovani Imam kredit u NLB banci u iznosu od 1 200 000 din. i kredit od 100 000 din u Oportuniti banci.Prosecna zarada mi je oko 49 000 dinara i imam dodatnu zaradu od oceve tudje nege u visini od 10 000 din. mesecno.Potreban mi je refinasirajuci kredit te Vas molim da me obavestite imam li odgovarajuci profil za refinansurajuci kredit i u kojok banci.Inace ,20 godina radim u Zdravstvenom centru -bolnice u Vranju. Unapred zahvalna .
    Sonja Stoilkovic

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
fotorobot kamatica kamatica market banke bankarsko tržište bankarski sektor kredit za refinansiranje krediti za refinansiranje refinansirajući kredit refinansirajući krediti refinansiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana