Tekst objavljen: 25.07.2014 15:36        


Sberbank Online je proglašena najboljom internet bankom u Rusiji u domenu poslovanja sa stanovništvom u 2014. godini na osnovu rezultata istraživanja sprovedenog od strane Global Finance magazina.

Sberbank: Najbolja internet banka u Rusiji

Takođe, Sberbanka je izbila na prvo mesto u sledeće tri kategorije u centralnoj i istočnoj Evropi: " Najbolja banka za mobilno bankarstvo", " Najbolja banka u domenu SMS obaveštavanja" i " Najbolja aplikacija za mobilno bankarstvo ”.

Aleksandar Torbakov (Alexander Torbakhov), Zamenik Predsednika Izvršnog odbora Sberbank Rusije, je rekao:
"Sberbanka je želela da kreira najbolju onlajn i mobilnu bankarsku platformu. Nagrada Global Finance-a predstavlja priznanje našim dostignućima u razvoju digitalnih servisa. Nameravamo da kontinuirano radimo na unapređenju ovih usluga – ne samo kroz reakcije na zahteve korisnika nego predupređujući ih”.

Sberbank Online omogućuje klijentima da upravljaju svojim računima i karticama, obavljaju transfere putem Interneta i plaćaju telefonske račune bez provizije. Za određena plaćanja putem Sberbank Online provizije su umanjene dok su kamatne stope više za onlajn otvorene depozitne račune. Takođe, postoji mogućnost plaćanja mesečnih režijskih računa, Internet računa i poreza. (umreženo je preko 60 hiljada pružalaca usluga). Broj Sberbank klijenata koji aktivno koriste Sberbank Online je preko 12 miliona.

Osim ovoga, Sberbank Online mobilna aplikacija dostupna je za sve vodeće platforme: iOs, Android i Windows Phone. Broj korisnika mobilne aplikacije prelazi 2 miliona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana