Tekst objavljen: 28.10.2016 11:05        


Piraeus banka je tokom ove godine uspela da značajno unapredi svoje poslovanje, što najbolje ilustruje profit koji je na kraju trećeg kvartala 2016. godine iznosio 186,3 miliona dinara. U istom periodu odobrena su sredstva za kreditiranje privrede i stanovništva u ukupnom iznosu od 10,3 milijarde dinara, što predstavlja uvećanje od preko 185%.

Profit i na kraju trećeg kvartala

Predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević istakao je da je najveći rast zabeležen u domenu kreditiranja biznis sektora gde su novi plasmani uvećani skoro tri puta, dostigavši iznos od 7,6 milijardi dinara. “Paralelno je zabeležen i rast kod sektora stanovništva gde su nova puštanja kredita iznosila 2,7 milijardi dinara.

Ovo je ujedno i pokazatelj visokog poverenja korisnika usluga, kao i zadovoljstva kvalitetom obezbeđene usluge”, istakao je Lazarević. U narednom periodu Piraeus banka će nastaviti sa unapređenjem kvaliteta svojih proizvoda i usluga, kao i sa optimizacijom procesa. Istovremeno, radi se na unapređenju u oblasti digitalizacije, te nakon unapređenja winbank servisa i uvođenja besplatnog WiFi u čitavoj poslovnoj mreži, na redu je uvođenje usluge plaćanja mobilnim telefonom.

Predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević naglasio je da su unapređenja u oblasti digitalizacije još jedan od primera inovativnog pristupa Banke koja u svakom trenutku nastoji da klijentima ponudi najbolju moguću uslugu, negujući pritom dugoročan partnerski odnos sa njima.

Uzajamno poverenje, opredeljenost da uvek izađe u susret potrebama klijenata i ponudi inovativna rešenja samo su delić onoga što Banka već više od jedne decenije pruža svojim klijentima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
profit banke pireus banka dobro poslovanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana