Tekst objavljen: 04.06.2013 15:54        


Klijenti Hypo Alpe Adria banke koji do kraja juna 2013. godine podnesu zahtev za dinarski keš kredit sa osiguranjem, biće oslobođeni naknade za obradu kredita, koji će im biti odobren u roku od 24 sata.

Keš kredit uz osiguranje i bez troškova obrade

Dinarski keš krediti se odobravaju u iznosu od 500 do 10.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti), sa rokom otplate od 12 do 84 meseca.

- Ponudu smo kreirali tako da klijentima omogućimo brz i siguran put do finansijskih sredstava. Pored odobrenja kredita u roku od jednog dana, ne moraju da polažu depozit i zaštićeni su od mogućih promena deviznog kursa – istakao je Dušan Mihailović, direktor sektora upravljanja prodajom Hypo-Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd i dodao da kredit uz obavezno osiguranje obezbeđuje korisnicima sigurnost tokom šest meseci ili godinu dana, čak i ako im se dogodi da izgube posao i nemaju mogućnost da izmiruju svoje mesečne rate.

Nova ponuda keš kredita kreirana je taktički u timskom duhu predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci – Eurobasket 2013. koje će biti organizovano u Sloveniji od 4. do 22. septembra i čiji je sponzor Hypo Alpe Adria grupacija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Hypo Alpe-Adria banka Hypo Alpe-Adria-Bank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana