Tekst objavljen: 06.11.2013 9:15        


Povodom Svetskog dana štednje i Nedelje štednje, Grawe osiguranje promoviše proizvod osiguranja Grawe Invest koji je poslednjih godina više nego konkurentan na finansijskom tržištu budući da zbog štedne komponente nudi veći prinos građanima koji ulažu svoja slobodna sredstva nego bilo koji bankarski proizvod.

Osigurajte se, isplativije je i od štednje

Osiguravajuće društvo Grawe, uz druge proizvode osiguranja života u svojoj lepezi proizvoda ima mešovito osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja sa jednokratnom uplatom premije, koji može korisnicima osiguranja da obezbedi veći prinos nego što može kamata u banci na oročena sredstva, a pored toga velika prednost je i osiguranje života.

Grawe Invest obezbeđuje jednako pokriće u visini osigurane sume za sve vreme trajanja ugovora. Osigurana suma sa pripadajućom dobiti isplaćuje se u slučaju doživljenja osiguranja, u slučaju prirodne smrti osiguranika u toku trajanja osiguranja i u slučaju smrti osiguranika usled nezgode.

Specifičnost koju ima svaki proizvod osiguranja života je štedna komponenta, ali Grawe Invest je kreiran za one građane koji žele da štede i da odjednom „investiraju“ svoja sredstva koja će im doneti adekvatan prinos.

Minimalna uplata kod proizvoda Grawe Invest je 1.000 evra i može da se zaključi na najmanje tri godine.

Ako žena koja ima 35 godina zaključi na tri godine ugovor o osiguranju Grawe Invest i uplati premiju od 10.000 evra, po isteku trajanja ugovora (posle tri godine) njoj će biti isplaćeno oko 11.250 evra što je za oko 1.250 evra više nego što je uplatila, odnosno 416 evra godišnje.

Ako ista žena istih 10.000 evra uplati u Grawe Invest sa trajanjem od pet godina, njoj će biti isplaćeno 12.564,5 evra što je za 2.564,5 evra više nego što je uplatila, odnosno 512,9 evra godišnje.


Najveća prednost ovog proizvoda je upravo osiguranje, bez obzira što je orijentisano na ulaganje sredstava radi sticanja prihoda i sume navedene u primerima ne isplaćuju samo u slučaju doživljenja osiguranja, već i da se osigurana suma isplaćuje korisnicima osiguranja u slučaju prirodne smrti osiguranika u toku trajanja osiguranja i u slučaju smrti osiguranika usled nezgode.

Tokom trajanja osiguranja, sredstva koja je uplatio ugovarač osiguranja se oplođuju kroz investicije osiguravajućeg društva, pa se po isteku trajanja ugovora o osiguranju života korisnicima osiguranja iz ugovora isplaćuje suma koja se sastoji iz osigurane sume zagarantovane ugovorom i dobiti i upravo je taj deo vezan za štednu komponentu ugovora o osiguranju života Grawe Invest.

Po isteku trajanja ugovora, ugovorom zagarantovana osigurana suma isplaćuje u skladu sa izborom korisnika osiguranja - jednokratna isplata ili mesečna renta. Takođe, jedan deo može jednokratno da bude isplaćen, a drugi ponovo da se investira u osiguranje života. Mesečna renta takođe može da se isplaćuje prema izboru klijenta - na 5 godina, 10 godina ili doživotna renta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

8 komentara

  1. User image
    placenik 06.11.2013 12:21

    Samo sto za razliku od stednje drzava ne garantuje ulog.

  2. User image
    lola 06.11.2013 22:41

    Sitnica ! Bravo za komentar .

  3. User image
    Čibu 07.11.2013 20:11

    Daj meni 10000€ ja ti garantujem da ću ti vratiti :)

  4. User image
    pera kojot 08.11.2013 18:00

    Drzava ne garantuje, placa se porez na kapitalnu dobit, placa se porez 15%, zagranatovana dobit nema garancije, nedefinisano do kraja...

  5. User image
    dare 11.11.2013 17:37





  6. User image
    Mile 15.11.2013 9:26

    Ima li ko da prokomentariše ove opravdane primedbe?

  7. User image
    dare 16.11.2013 19:40

    Zašto nije moj prethodni komentar objavljen? Da li je u ugovoru precizirana kamata po isteku ili je to usmeno obećanje na osnovu očekivanog poslovanja i dobiti koja se obično ne ostvari. Kada bi to zaista bilo tako onda bi se svi štedni ulozi povukli iz banaka i prebacili u osiguranje.

  8. User image
    MILICA 29.11.2013 14:31

    PITAJTE U NLB DA LI VAM DRZAVA GARANTUJE ULOG.................BANKARI KRADU A KO STOJI IZA TOGA .....................RASPITAJTE SE LJUDI...............NIJE IZMISLJOTINA...........

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje grawe osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana