Tekst objavljen: 14.11.2013 13:30        


AIK banka je saopštila da je obezbedila građanima niz pogodnosti kako za dinarsku, tako i za deviznu štednju u evrima. Građanima i klijentima ta banka nudi duže rokove ulaganja za deviznu štednju u evrima na 25 meseci, sa isplatom kamate po isteku roka oročenja ili na mesečnom nivou.

AIK banka nudi specijalne pogodnosti za štednju

U saopštenju se navodi da ovaj fleksibilan model omogućava štedišama da razoroče svoju štednju u trenutku koji im odgovara, uz priznanje kamate, kao i sigurnost prilikom ugovaranja fiksne kamatne stope.

Za klijente koji će u narednom periodu možda imati potrebu da koriste oročen novac, AIK banka nudi Garantovano slobodnu štednju u evrima. Ulog se oročava na 11 meseci, a štediša može u celosti da podigne novac u svakom trenutku uz atraktivnu kamatnu stopu.

AIK banka obezbedila je pogodnosti i za štednju u dinarima, uz posebne povlastice za obavljanje menjačkih poslova. Prednost štednje u domaćoj valuti je to što se na kamatu ne plaća porez.

Za uloge veće od milion dinara, AIK banka nudi mogućnost Specijalne dinarske štednje. Ulog položen po ovom modelu, sa najdužim trajanjem do 12 meseci, može da se podigne u celosti sa kamatom od 8% godišnje i pre isteka perioda oročenja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aik banka štednja štediše dinarska štednja devizna štednja kamate na štednju kamata na štednju

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana