Tekst objavljen: 27.11.2014 11:44        


Crédit Agricole banka Srbija je u duhu pretprazničnog raspoloženja organizovala “CA novogodišnji foto vremeplov” – Facebook takmičenje koje će imati dva pobednika.

Budite Crédit Agricole Deda Mraz

Jednostavna pravila takmičenja nalažu da se u okviru posebne aplikacije na Facebook stranici Crédit Agricole banke postavi fotografija iz detinjstva sa Deda Mrazom i skorašnja fotografija.
Učesnici nagradnog foto vremeplova imaju šansu da do 19. decembra sakupe najviše lajkova na ovoj društvenoj mreži i tako obezbede svoju novogodišnju nagradu.

Pobednik sa najviše lajkova dobiće svoj račun u Crédit Agricole banci sa 10.000 RSD dok će pobednik CA Deda Mraz osim računa sa istom sumom novca, imati i to zadovoljstvo da u kostimu Deda Mraza obraduje jednu od 35 škola sa kojima Banka sarađuje u projektu “Magični doručak”, vaučerom za kupovinu igračaka u vrednosti od 50.000 RSD.

Na ovaj način će pobednik CA Deda Mraz moći da po svom izboru pomogne deci sa smetnjama u razvoju i obraduje ih pred Novu Godinu poklonom koji svako dete najželjnije očekuje – igračkama. Pobednici takmičenja, ukoliko ih već ne poseduju, moći će da otvore svoje račune u najbližoj filijali Crédit Agricole banke Srbija i na taj način se pridruže velikom timu koji se na različite načine zalaže za uvažavanje dece i njihovih prava.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
CA Deda Mraz credit agricole banka banka credy

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana