Tekst objavljen: 27.07.2016 13:36        


Nova usluga Air Serbia "dadilje na letu" (Sky Au Pair), uvedena u junu mesecu, dobila je sve pohvale od porodica koje su do sada putovale na liniji između Beograda i Njujorka, saopštila je danas nacionalna avio-kompanija.

Dadilja u avionu hit usluga na letovim preko Atlantika

Ova besplatna usluga osmišljena je s ciljem da iskustvo transatlantskog putovanja učini što prijatnijim za porodice tako što se roditeljima pruža pomoć u staranju o deci.

Gotovo 100 pripadnica kabinske posade Air Serbia prošlo je obuku za ovo radno mesto u Akademiji za obuku Etihad Airways u Abu Dabiju, a trening je obuhvatao teme iz oblasti dečje psihologije koje obezbeđuju da dadilje na letu uspešno ostvare interakciju sa decom različite starosti i nivoa razvoja.

Tokom desetočasovnog leta između Beograda i Njujorka, dadilje na letu angažju decu kroz igre i aktivnosti, a pomažu i roditeljima kada najmlađe putnike treba pripremiti za spavanje.

Dadilje na letu se mogu prepoznati po jarko crvenim keceljama i po "kompletu pribora", koji, između ostalog sadrži, papir u boji, sličice sa avionima, plastične makaze i lepak koji se koristi kada deca prave različite predmete, bojice, blokove za crtanje sa likom maskote orlića i pribor za crtanje po licu.

"Veoma nas raduju divne pohvale koje dobijamo za našu uslugu Sky Au Pair, koja je letove do Njujorka učinila mnogo udobnijim za porodice", kaže Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia.

Naglašava želju da "svi putnici, uključujući i najmlađe, dožive najbolje moguće iskustvo kada sa Air Serbia-om lete preko Atlantika, a ova usluga se savršeno uklapa u tu viziju".

Let između Njujorka i Beograda se obavlja pet puta nedeljno avionom "airbus A330", koji je konfigurisan u dve kabine sa ukupno 254 sedišta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
dadilja u avionu ponuda air serbia Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana