Tekst objavljen: 30.06.2014 10:35        


Ostvarena neto dobit Grave osiguranja u Srbiji u 2013. godini iznosi 345 miliona dinara, dok su prihodi od premije osiguranja dostigli nivo od 2,269 milijardi dinara. Bilansna suma je premašila 14 milijardi dinara što potvrđuje finansijsku snagu i poziciju među liderima na tržištu osiguranja života u Srbiji.

Dobit Grave osiguranja tri miliona evra

Kako kaže generalni direktor Grave osiguranja Kristof Cetl, broj aktivnih ugovora o osiguranju života kod ove firme dostigao je 45.000, dok je bilansna suma uvećana za 14 odsto u odnosu na 2012. godinu. Rentabilnost kapitala Gravea od 49 odsto.

Kako je saopšteno, Grave 96 odsto svojih ulaganja plasira u državne hartije od vrednosti, dok depoziti i gotovina učestvuju sa oko tri procenta. Ukupni kapital Grave osiguranja u Srbiji u 2013. godini iznosi dve milijarde i 413 miliona dinara.

- Grave će nastaviti višegodišnju kampanju „Grave pomaže gde je najpotrebnije“ u okviru koje je od početka 2014. godine kompanija uzela učešće u akciji prikupljanja sredstava za obnovu i pomoć ugroženima od poplave i nabavku neophodnih sredstava - rekao je Cetl.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
grave grawe osiguranje 2013.

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana