Tekst objavljen: 05.09.2014 15:27        


Sa dolaskom septembra i rastućih troškova, Eurobank je svim zainteresovanim građanima ponudila mogućnost podizanja štedljivog keš kredita koji podrazumeva da za kredit u iznosu od 100 hiljada dinara nakon godinu dana, klijenti vraćaju svega 110 hiljada.

Eurobank: Štedljivi keš kredit

 Eurobank je i ove jeseni pripremila primamljvu ponudu za sve zainteresovane građane, koji treba da premoste period tradicionalno ispunjen velikim troškovima.

Ovaj put smo olakšali računicu našim klijentima, koji sada u startu znaju kolika im je mesečna rata, odnosno koju sumu treba da vrate nakon godinu dana, ukoliko se odluče za štedljivi kredit Eurobank -
istakao je Vladan Vilotijević, direkor Razvoja u sektoru za stanovništvo, Eurobank.

Ukoliko se građani odluče da danas uzmu kredit u vrednosti od 100 hiljada dinara sa rokom otplate od godinu dana, do sledećeg septembra će ukupno vratiti 110 hiljada, uz fiksnu kamatnu stopu i mesečnu ratu od oko devet hiljada dinara.

 Na ovaj način, našim klijentima garantujemo brzinu odobravanja kredita, sigurnost i predvidivost kućnog budžeta i mesečnih rata, što su danas upravo zahtevi tržišta na koje mi odgovaramo, kaže Vilotijević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    placenik 24.09.2014 11:13

    EKS je 14.45% ako nekom treba da poredi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Eurobank dinarski keš krediti keš kredit štednja štedljivi keš kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana