Tekst objavljen: 27.09.2016 14:00        


Upravni odbor Fonda za razvoj odobrio je na sednici novih 47 kredita za preduzetnike početnike u ukupnom iznosu od 103,2 miliona dinara, odobrenih po Programu podsticanja razvoja preduzetništva. To je samo jedan od 33 programa podrške Vlade Srbije kroz "Godinu preduzetništva" sektoru mikro i malih preduzeća i preduzetnika.

Fond za razvoj odobrio nove kredite za privrednike

Program sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije, a podrška obuhvata kombinaciju 30 odsto bespovratnih sredstava i 70 procenata kredita Fonda za razvoj, pa je tako od 103,2 miliona dinara danas odobrenih preduzetnicima koji započinju biznis, 30,9 miliona dinara u bespovratnim sredstavima, a ostatak povoljan kredit Fonda.

Upravni odbor Fonda će u narednom periodu, jednom mesečno, razmatrati sve pristigle zahteve po ovom programu, saopštilo je Ministartvo privrede.

Pored ovoga, Upravni odbor Fonda za razvoj odobrio je još 35 povoljnih kredita po sopstvenim programima za podršku investicijama i nabavku trajnih obrtnih sredstva.

Sve informacije o odobrenim zahtevima za kredit objavljene su na sajtu Fonda za razvoj http://www.fondzarazvoj.gov.rs/odobreno.html, a spisak svih realizovanih zahteva za kredit i isplaćenih sredstava biće objavljen na sajtu http://www.godinapreduzetnistva.rs, odmah, nakon ispunjenja svih potrebnih zakonskih procedura i isplate kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
fond za razvoj mladi preduzetnici razvoj preduzetništva

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana