Tekst objavljen: 18.03.2014 11:08        


Klijienti Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd od 10. marta 2014. godine imaju mogućnost da svakog meseca izdvajaju određeni iznos za štednju i da pritom na postojeću povoljnu kamatu dobiju i premiju. Tako, zavhaljujući Hyper štednji i dobrim navikama mogu steći značajnu ušteđevinu.

Hyper štednja sa premijom

 Građani mogu štedeti u dinarima na rok od 12 ili 24 meseca, po kamatnoj stopi do 7,25 odsto ili u evrima na 12, 24, 36, 48 ili 60 meseci, po kamatnoj stopi do 3,50 odsto. U zavisnosti od dogovorenog perioda oročenja i visine oročenih sredstava, Hypo banka će ih nagraditi premijom od 10 do 25 odsto na kamatu.

Iznos mesečne uplate koju će izdvajati za štednju, kao i datum uplate sredstava, klijenti mogu sami odabrati. Minimalno mesečno izdvajanje za štednju iznosi 2.000 dinara ili 20 evra i može se uvećavati po želji klijenta.

Novi štedni proizvod - Hyper štednja sa premijom - nastao je kao rezultat stalnog nastojanja Hypo Alpe Adria banke da prepozna i odgovori potrebama svojih štediša, kao i da podrži njihove zdrave navike upravljanja novcem, zahvaljujući kojima mogu steci značajnu ušteđevinu i ostvariti svoje finansijske ciljeve.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Hypo Alpe-Adria-Bank Hypo Alpe-Adria banka banka hypo hypo banka štednja hypo banka hypo štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana