Tekst objavljen: 26.09.2016 13:33        


Komercijalna banka je do sada, u okviru akcije "Zajedno za bebe" koju organizuje zajedno sa Fondom B92, prikupila za porodilišta u Srbiji i donirala opremu u vrednosti od 48 miliona dinara. 

Komercijalna i B92 prikupili 48 mln RSD za porodilišta

U periodu od nešto više od dve godine, prikupljena su značajna sredstva koja su iskoričhena za nabavku neophodne opreme za porodilišta u Šapcu, Knjaževcu, Požarevcu, Kruševcu, Gračanici, Aleksincu, Negotinu i Kladovu, za deo opreme za porodilište Višegradska u Beogradu i za vrednu opremu za pedijatrijsko odeljenje Doma zdravlja u Čačku, navodi se u saopštenju Komercijalne banke.

"Ulaganje u projekte društvene odgovornosti je za menadžment i zaposlene u Komercijalnoj banci podjednako važno, kao i postignuća u delu pružanja finansijskih usluga", izjavio je predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Aleksander Piker, i dodao da je ulaganje u decu, najbolje ulaganje u budućnost.

U saopštenju se dodaje i da za svako plaćanje na POS terminalima, Komercijalna banka donira jedan dinar iz svojih sredstava za obnovu i opremanje porodilišta u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zajedno za bebe b92 fond B92 Komercijalna banka donacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana