Tekst objavljen: 24.09.2019 13:55        


Agencija za privredne registre (APR) ponovo je upozorila da kovertirane uplatnice za upis u Privredni registar, koje ovih dana građani dobijaju poštom, ne potiču od Agencije

Kovertirane uplatnice za upis u Registar ne potiču od APR-a

Agencija za privredne registre (APR) ponovo je danas upozorila da kovertirane uplatnice za upis u Privredni registar, koje ovih dana građani dobijaju poštom, ne potiču od Agencije.

"Povodom novih, učestalih poziva i obraćanja korisnika, APR ponavlja upozorenje privrednim društvima i preduzetnicima, a naročito onima tek osnovanim, da uplatnice koje primaju na iznos od 4.000, odnosno 16.000 dinara, za ''upis novoosnovanih pravnih lica u PrivredniRegistar.rs” ne potiču od Agencije, niti imaju veze sa zakonskom obavezom registracije", navodi se u saopštenju..

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Iz APR-a naglašavaju da se postupak registracije i objavljivanja podataka na internet stranici www.apr.gov.rs sprovodi isključivo na osnovu registracione prijave koja se podnosi u skladu sa odredbama Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre.

"Stoga, koverte sa uplatnicama, koje ovih dana građani ponovo primaju, spadaju u komercijalnu ponudu i registrovani subjekti ne moraju da ih prihvate", poručuju iz APR-a.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
agencija za privredne registre koverte agencija uplatnice građani

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana