Tekst objavljen: 26.11.2015 11:59        


Vojvođanska banka kontinuirano nastoji da obogati i ojača komunikaciju sa svojim klijenima u svim aspektima svog poslovanja, kako uslugama i proizvodima, tako i kompletnim redizajnom i unapređenjem svoje internet prezentacije.

Laka i brza pretraga novih proizvoda Vojvođanske banke

Novi sajt nalazi se na adresi www.voban.co.rs i omogućava još jednostavnije povezivanje na e-banking i finansijske transakcije putem elektronskog bankarstva.

Moderan dizajn omogućava jednostavnu navigaciju, kako bi korisnici na lak i brz način mogli da se informišu o svim ponudama i uslugama Vojvođanske banke, bez obzira da li su fizička ili pravna lica. Ovde su dostupne i informacije o poslovanju i aktivnostima banke, a u olimpijskoj godini, zvanična banka Olimpijskog tima Srbije postavljaće i najnovije informacije o uspesima naših sportista u Riju.

“Koristimo bogato iskustvo koje posedujemo u oblasti internet bankarstva i kontinuirano ulažemo u razvoj pouzdane i moderne usluge kako bismo na najbolji način zadovoljili potrebe naših klijenata. Verujemo da će ovaj sajt jasno preneti ovu poruku”, rekao je Ksenofon Damaskos, član Izvrsnog odbora Vojvođanske banke.

Posebna pažnja posvećena je bezbednosti i navigacija je zaštićena posebnim SSL sertifikatom, koji se lako uočava već u nazivu stranice prilikom ukucavanja adrese.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajt banke proizvodi banke usluge banke vojvođanska banka bankarski proizvodi klijenti banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana