Tekst objavljen: 16.01.2018 15:59        


Po prvi put u Beogradu, Mama Shelter hotel otvara svoja vrata danom zapošljavanja. Dan zapošljavanja će biti organizovan u ponedeljak 22 januara 2018. godine, u prostorijama hotela, koji se nalazi se u samom centru grada, uz Rajićeva šoping centar.

Mama Shelter Hotel Dan Zapošljavanja

Dan Zapošljavanja pruža mogućnost svim zainteresovanima, bez obzira da li su prethodno dostavili svoju radni biografiju ili ne, da se upoznaju sa novim brendom koji dolazi u naš grad i oprobaju sebe kroz razgovor sa predstavnicima kompanije u osvajanju novih visina u domenu hotelijerstva.

Trenutno otvorene pozicije su za supervizora recepcije, recepcionera, radnike održavanja, hostove i hostese, barmene, konobare, šefa poslastičara, pekare, zamenika šefa kuhinje, šefa sekcije u kuhinji, pomoćne radnike u kuhinji, tehničare održavanja, portire i magacionere.

Mama Shelter je jedinstven koncept hotela i zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa misijom, vizijom i načinom poslovanja kompanije, a samim tim i da saznaju sve potrebne informacije koje se tiču otvorenih radnih mesta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
hotel zapošljavanje Beograd Mama Shelter hotel

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana