Tekst objavljen: 26.06.2016 14:30        


Kada je preduzetnicima, privrednicima, a naročito građanima potrebna pozajmica banke, mnogo je onih koji svoju odluku donose isključivo razmišljajući o tome gde će svoj kredit najlakše dobiti, a ne i gde će taj kredit najjednostavnije otplatiti.

Najsigurniji put do poslednje rate

Iskustvo pokazuje da te dve stvari često nisu iste. Evo i zbog čega!


JEDNOSTAVNIM POSTUPKOM ZA DOBIJANJE KREDITA, klijenti banaka obično smatraju one “instant” postupke, uz eventualno par usputnih pitanja, što znači odobravanje kredita bez pouzdanih procena i analiza Ili, jednom rečju, saradnju bez prethodnog upoznavanja, razumevanja i otvorenog razgovora o stvarnim potrebama i mogućnostima, planovima i očekivanjima.

TAKAV PRISTUP POSLU već u samom startu nosi rizik i to direktno za klijente, jer ih u izboru konkretnih uslova kredita (valuta, rok otplate, “grejs period”, kamatna stopa, itd.) ostavlja bez pouzdane preporuke bankarskog savetnika, jer toga nema ako se ljudi ne poznaju.

ProCredit banka je banka u kojoj izuzetno veliki broj klijenata svake godine aplicira za nove kredite, a sa druge strane banka u kojoj su kašnjenja klijenata čak sedam puta manja od tržišnog proseka.

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO SAVETNIKA PROCREDIT BANKE upravo to i potvrđuje. Naime, puno je firmi i građana koji tek nakon ovih razgovora sa našim stručnjacima postanu zaista svesni određenih izazova i zahvaljujući tome koriguju svoje prvobitne odluke, produže ročnost, promene iznos i samu pozajmicu prilagode svojim stvarnim potrebama i mogućnostima. Ali time i osiguraju da će je lako otplatiti. 

PRISTUP PO KOM JE PROCREDIT BANKA već godinama prepoznatljiva na domaćem tržištu je pristup u kom se dve pomenute vrste jednostavnosti kombinuju na odgovoran način. Naime, ProCredit banka je banka u kojoj izuzetno veliki broj klijenata svake godine aplicira za nove kredite, a sa druge strane banka u kojoj su kašnjenja klijenata čak sedam puta manja od tržišnog proseka, sve zahvaljujući dobrom prethodnom upoznavanju, pouzdanoj analizi i otvorenom razgovoru.
 
Zbog toga je sasvim opravdano zaključiti da je svaki biznis, agro ili kredit namenjen stanovništvu danas veoma jednostavno i dobiti i otplatiti upravo u ProCredit banci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
lični bankar ProCredit krediti kredit banke banka procredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana