Tekst objavljen: 20.10.2014 16:42        


Beograd, 20.oktobar-Narodna banka Srbije obaveštava javnost da je od Paypal-a dobila zvaničnu potvrdu da su svi pravni i regulatorni uslovi u Reublici Srbiji za funkcionisanje Paypal sistema ispunjeni i da je do odlaganja opcije za primanje novca došlo isključivo zbog tehničkog problema.

Paypal-  ZVANIČNO POČINJE SA RADOM U SRBIJI

U toj kompaniji navode da iako su planirali da početkom oktobra omoguće vlasnicima Paypal računa u Srbiji da primaju novčana sredstva, zbog tehničkog problema morali su da odlože puštanje te funkcije u opticaj. Kažu da je cilj Paypal-a da što je više moguće olakša onlajn plaćanja i naplate i ističu da Paypal neće ponovo započeti postupak puštanja pomenute funkcije u opticaj dok ne budu sigurni da će iskustva njihovih klijenata biti najbolja moguća.

Imajući u vidu veličinu i ozbiljnost globalne kompanije kakav je Paypal, vrlo neuverljivo su nam zvučala objašnjenja trećih lica prema kojima su „nepredvidive okolnosti zbog kojih je obustavljen pomenuti servis prijema novca bili finansijski propisi u našoj zemlji“, posebno ako se zna da su predstavnici Paypal-a najavili uvođenje servisa prijema novca upravo nakon razgovora sa predstavnicima NBS i nadležnih ministarstava o regulatornom okviru u Srbiji i potvrde da nema prepreka za uvođenje ovog servisa.

NBS poručuje da će u okviru svojih nadležnosti i dalje obezbeđivati sve neophodne uslove i podršku funkcionisanju Paypal servisa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
PLACANJE PAY PAL INTERNET PLAĆANJE paypal

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana