Tekst objavljen: 26.05.2016 15:14        


Najveća osiguravajuća kuća u Srbiji, kompanija "Dunav osiguranje", tokom ovogodišnjeg proleća, sve do kraja maja, sprovodi kampanju komercijalnih popusta pri zaključivanju ugovora o osiguranju useva i plodova, ugovora o osiguranju životinja, kao i kasko osiguranje poljoprivredne mehanizacije. 

Kampanja komercijalnih popusta Dunav osiguranja

Kao se navodi u saopštenju, fizičkim i pravnim licima koja zaključuju ugovore za navedene vrste osiguranja odobravaju se popusti od 10 odsto na premiju osiguranja useva i plodova, 10 odsto na premiju osiguranja životinja i 30 odsto na premiju kasko osiguranja nove poljoprivredne mehanizacije, kao i popust od 30 odsto na premiju kasko osiguranja polovne poljoprivredne mehanizacije.

Fizičkim licima koja u svojstvu ugovarača osiguranja ili osiguranika, uz osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja, zaključuju i ugovore o osiguranju imovine i članova seoskog domaćinstva putem paketa "čuvar kuće", odobravaće se 15 odsto popusta na premiju osiguranja useva i plodova i 15 odsto popusta na premiju osiguranja životinja.

Za osiguranje poljoprivredne mehanizacije za koje su ugovarač osiguranja ili osiguranici tokom trajanja kampanje pribavili ponudu "Dunav osiguranja" popusti će se primenjivati do 30. juna, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dunav osiguranje čuvar kuće osiguranje useva

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana