Tekst objavljen: 05.07.2018 16:00        


Vaterpolisti Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović i Dušan Mandić od danas su nova zaštitna lica UNIQA osiguranja. Vrhunski sportisti u narednih godinu dana braniće boje ove kompanije, na isti način na koji su do sada, kao reprezentativci, branili odličja najtrofejnijeg nacionalnog sporta u Srbiji.

Poznati vaterpolisti novi promoteri UNIQA osiguranja

Ugovor sa novim promoterima, ispred UNIQA osiguranja, potpisala je predsednica Izvršnog odbora Gordana Bukumirić. Ona je izrazila veliko zadovoljstvo zbog saradnje sa evropskim, svetskim, olimpijskim i klupskim šampionima, i istakla da su oni najbolji dokaz da se godine vrednog rada, predanosti timu i zajedničkom cilju nagrađuju.

„Pojedinačno, naši promoteri su osvajači su najprestižnijih priznanja u svetu. Udruženi u tim oni postaju nezaustavljivi, uvek vođeni zajedničkim ciljem da nastave dugu tradiciju vaterpola, kao najtrofejnijeg nacionalnog sporta i odbrane ugled naše reprezentacije kao jedne od najuspešnijih na svetskoj sceni“, istakla je Bukumirićeva i dodala da su titule i vrhunski sportski rezultati proistekli iz činjenice da ovi sjajni momci rade ono što vole, da su predani, iskreni, otvoreni i posvećeni saigračima i timu.

Upravo na ovim vrednostima, koje su snažna tačka spajanja i podudaranja sa novim promoterima, počiva i UNIQA osiguranje.

„Zbog toga sam uverena da su oni najbolji izbor u promociji gotovo besprekorne reputacije koju smo gradili prethodnih 12 godina. Iskrenošću, otvorenošću i transparentnošću stekli smo poverenje više od pola miliona klijenata. Baš kao i naši promoteri, svako od nas pojedinačno je vrhunski profesionalac u svom poslu, a udruženi u tim smo nezaustavljivi“, rekla je ona.

Predsednica Izvršnog odbora izrazila je nadu da će ova saradnja inspirisati naše vaterpoliste da na predstojećem Evropskom prvenstvu u Barseloni odbrane zlato i titulu šampiona. UNIQA će na ovom putu, kao zvanično osiguranje i višegodišnji prijatelj i partner, tradicionalno biti i uz vaterpolo reprezentaciju.

„Velika je čas, ali i odgovornost igrati za tim UNIQA osiguranja. Naš put do uspeha popločan je trudom, istrajnošću i stalnim pomeranjem granica - ponavljanjem istog pitanja: „Šta možemo da uradimo bolje“. Radujemo se prilici da upravo ove vrednosti, koje nas pokreću i čine šampionima, utkamo u UNIQA brend“, rekao je Andrija Prlainović.

Milan Aleksić, jedan od najiskusnijih domaćih vaterpolista istakao je za njega tim poput porodice, u kojoj važe pravila posvećenosti saigračima, uspehu i zajedničkom cilju. Vođeni misijom da uvek daju sve od sebe i premaše svoje rekorde, jedan drugome su najveći oslonac, ali i motivacija. Podrška kompanije koja deli ove vrednosti, prema njegovim rečima je vetar u leđa ka novim zajedničkim pobedama.

„Za nas je najvažnije da održimo dato obećanje i svaki put damo sve od sebe kako bismo se sa svakog takmičenja vratili sa najsjajnijom medaljom. Tajna naših uspeha se krije u atmosferi koju gajimo godinama unazad – bez toga sumnjam da bismo osvojili sve te medalje u kontinuitetu. To je ključna vrednost koja nas povezuje sa UNIQA-om“, rekao je Sava Ranđelović.

Dušan Mandić, istakao je da njegovom timu vera u zajednički uspeh uvek daje snagu da nastave dalje - čak i kada su sve šanse protiv njih i kada im zdrav razum govori da odustanu. Svaku utakmicu osvajili su srcem i pravili preokrete kada se to činilo nemogućim. Saradnja sa UNIQA-om za njega je, kako kaže, pravi potez u pravo vreme – onaj koji rešava meč i vodi do sigurne pobede.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
uniqa osiguranje sportisti ugovori

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana