Tekst objavljen: 04.05.2016 16:02        


Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje renomirani britanski finansijski magazin „EMEA Finance“.

Raiffeisen banci priznanje „Najbolja banka u Srbiji“

Pored Raiffeisen banke u Srbiji, nagradu ovog uglednog časopisa dobio je i Raiffeisen Bank International („Najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi i ZND“), kao i još osam banaka – članica Raiffeisen grupacije. Godišnje nagrade dodeljene su na svečanosti održanoj prošlog četvrtka u Beču.

“Ponosni smo jer i u ovoj godini nastavljamo da nižemo uspehe i osvajamo nagrade najuglednijih svetskih finansijskih magazina. Ovo priznanje smatramo potvrdom kvaliteta naših rezultata i naše poslovne strategije, zahvaljujući kojoj smo već dugi niz godina jedan od lidera na domaćem bankarskom tržištu“, rekao je tim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Prilikom odlučivanja o najboljim bankama, stručni žiri magazina je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: tržišni udeo banke, rast učešća određenih proizvoda na tržištu, profitabilnost banke, kvalitet i inovativnost ponude, kao i kvalitet poslovne strategije.

Ovom nagradom Raiffeisen banka nastavlja uspešan niz, nakon osvojenih nagrada finansijskog magazina „Euromoney“ za „Najbolju banku u Srbiji“, odnosno „Banku godine“ magazina „The Banker“, dobijenu krajem prošle godine.

„EMEA Finance“ je britanski finansijski magazin koji u svojim analizama pokriva dinamična finansijska tržišta u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka Raiffeisen bank najbolja banka Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana