Tekst objavljen: 15.04.2016 15:59        


Sajam građevinarstva, 42. po redu biće održan u Beogradu od 19. do 23. aprila. Kako je najavljeno iz Beogradskog sajma, manifestaciju će otvoriti potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Sajam građevinarstva od 19. do 23. aprila

Moto ovogodišenjeg sajma je "Prava odluka u pravom trenutku".
Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu najbolji je pokazatelj stanja u građevinskoj industriji, a posebnu pažnju će, kao i prethodnih godina, usmeriti na promociju potencijala i perspektive srpskog građevinarstva.

Jedan od primarnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte učini dostupnijim.

Sajam građevinarstva SEEBBE 2016, već tradicionalno, ima za cilj da afirmiše građevinsku struku i uspostavi sisteme vrednosti, ali i održi renome kao mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala.

Manifestacija ove godine okuplja najuspešnije predstavnike iz svih oblasti građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja i hidrogradnja, materijali, opremanje objekata, građevinske mašine, uređaji i alati, adaptacija, rekonstrukcija i restauracija, zanati, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu, opremanje enterijera, navodi se u saopštenju.

Na sajmu će učestvovati više od 500 izlagača, proizvođača i dristributera i predstavnika građevinske industrije iz 24 zemlje sveta.

Među inostranim izlagačima nalaze se firme iz Albanije, Austrije, BIH, Bugarske, Crne Gore, Češke Republike, Nemačke, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Indije, Italije, Poljske, Makedonije, Rumunije, Rusije,Saudijske Arabije, Slovenije, Južno- afričke Republike, Južne Koreje, Španije, Švajcarske i Turske.

Prvi put će se u okviru Sajma građevinarstva na Beogradskom sajmu, odvijati 8. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena "Kamen Srbije".

Među stalnim izlagačima su vodeće domaće i međunarodne kompanije koje se bave istraživanjem, eksploatacijom i preradom kamena, proizvodnjom mašina, alata i opreme za eksploataciju, preradu, zaštitu i restauraciju kamena.

Generalni sponzor 41. Sajma građevinarstva je grčka kompanija "Rolka" S.A.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
alati Beograd sajam građevinarstva građevinarstvo izgradnja oprema

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana