Tekst objavljen: 19.11.2018 9:59        


Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta organizuje Sajam omladinskog preduzetništva u sredu 21. novembra, u 11 časova, u Hotelu Zira.

Sajam omladinskog preduzetništva 21. novembra

Posetioci će u toku trodnevnog sajma imati priliku da u ulozi izlagača vide preko četrdeset preduzetnika, predstavnike habova, institucija i kompanija iz oblasti kao što su inovacije, IT i proizvodnja i prerada hrane.

Svi će na jednom mesto biti tu za sva pitanja i nedoumice koje jedna mlada osoba može imati prilikom započinjanja sopstvenog biznisa.

Pored izlagača, posetioci će imati priliku da prisustvuju panel diskusiji na temu "Inovacije u svojstvu savremenog poslovanja”, predavanjima posvećenim upoznavanju rada habova i predstavljanima rešenja Case Study Challenge-a i odabira najboljih timova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ulaz na sajam jebesplatan, a dobrodošli su svi mladi ljudi koji žele da rade na sebi, nauče nešto novo i koji vide sebe kao budećeg mladog preduzetnika spremnog da se suoči sa svim potencijalnim preprekama na putu koji ih čeka.

Cilj ovog projekta je da podstakne preduzetnički duh i preduzetničko razmišljanje kod mladih ljudi, kao i da im pruži sve neophodne informacije za pokretanje sopstvenog biznisa. Sajam prati tok rađanja jednog uspešnog biznisa od ideje do tržišnog uspeha.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
preduzetništvo mladi mladi preduzetnici sajam preduzetništva

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana