Tekst objavljen: 30.07.2016 11:27        


Preduzeće "Skijališta Srbije" omogućiće i ove godine donosiocima turističkih vaučera popust u iznosu od 20 odsto na cene karata za letnje sadržaje u planinskim centrima u Srbiji.

Skijališta Srbije: Uz vaučer 20 posto popusta

Tako će turisti, koji se odluče da provedu letnji odmor na Kopaoniku, Zlatiboru ili Staroj planini, pokazivanjem vaučera na uvid ostvariti popust od 20 posto na cenu karata za letnje sadržaje "Skijališta Srbije".

To preduzeće time, odnosno podrškom akciji "Moja Srbija" Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, nastavlja sa aktivnim promovisanjem i afirmacijom domaćeg turizma.

Iz tog preduzeća podsećaju da je prema dosadašnjem iskustvu takva vrsta podrške turizmu u mnogome doprinela domaćoj privredi i da je zahvaljujući kampanji, u kojoj je od 4. januara do danas realizovano 36.243 vaučera, veliko interesovanje među domaćim turistima vladalo i za planinske centre, koji su važan faktor srpskog turizma.

"Zahvaljujući brojnim promotivnim aktivnostima i velikim odjekom kampanje ''Moja Srbija'' sve više turista se odlučuje da provede odmor u zemlji, a Kopaonik i Tornik beleže rekordnu posećenost", navode u "Skijalištima Srbije".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
skijališta srbije Srbija vaučeri domaći turizam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana