Tekst objavljen: 29.10.2014 14:37        


29. oktobar 2014 – Telenor banka je, povodom predstojećeg Svetskog dana štednje, u svoju ponudu uvrstila štednju po viđenju. Na ovaj način korisnik može da štedi u dinarima po kamatnoj stopi od sedam odsto na godišnjem nivou, sa mesečnim pripisom obračunate kamate.

Štednja u dinarima sa kamatnom stopom od 7 odsto

Ceo proces prijave i otvaranja štednog računa u Telenor banci korisnik samostalno obavlja putem interneta, bez odlaska u Telenor prodavnice. Moguće je otvaranje više od jednog štednog računa.

 „Telenor banka je u skladu sa preporukom Narodne banke Srbije podržala štednju u domaćoj valuti. Korisnici će imati mogućnost većeg prinosa od kamate na štednju po viđenju u dinarima u odnosu na tržišni prosek ponude štednje. Budući da su korisniku sredstva na raspolaganju u svakom trenutku, štednja po viđenju je vrlo fleksibilan vid štednje.
Omogućen je dnevni obračun kamate na deponirana sredstva i pripis na kraju svakog meseca ili u trenutku prekida štednje, pri čemu se novac prebacuje na viševalutni tekući račun”, istakao je Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke.

 Pre ugovaranja štednog računa, korisnik u aplikaciji ima kalkulator u koji može uneti iznos koji želi da deponuje i tako steći uvid u obračun kamate koji ostvaruje na ta sredstva.
Korisnik može kroz redovne mesečne uplate svakog meseca da prenese odabrani iznos sa tekućeg na štedni račun, kao i da u svakom trenutku ima uvid u stanje na računu i sam upravlja svojim sredstvima. Tokom perioda dok štedi u Telenor banci, korisniku su sredstva svakog trenutka na raspolaganju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

7 komentara

  1. User image
    JANA 29.10.2014 14:45

    To je najveća kamata na štednju, koliko vidim sve ostale banke umesto da povećavaju kamatu one je smanjuju. Sramota!!!

  2. User image
    Saša 30.10.2014 1:06

    da li uopšte vredi šdedeti u dinarima kada vam dinar ode sa 113 na 120. Koji je onda tu dobitak. Date im ogromne pare, oni obrnu i zarade puno a vama daju nešto malo. Ai ova kamata je odlična za štednju po viđenju i na kraći rok

  3. User image
    Marko 30.10.2014 10:18

    Koliko sam ja video to je avista štednja, znači mogu da uzmem pare kad god hoću nisu mi zarobljene na neki period... a 7% kamata je na mesečnom nivou. Super ponuda .

  4. User image

    Marfin daje 8% odavno po viđenju a uslov je minimum 20000 rsd.

  5. User image
    Мешево 30.10.2014 14:36

    7% je на годишњем нивоу, а увек доступно, тј. по виђењу!

  6. User image
    igor 31.10.2014 18:36

    mene samo zanima koliko je siguran novac u telenor banci u eri hakera raznoraznih i ko mi garantuje za novac u slucaju da se tako nesto desi?

  7. User image
    Bojan 01.11.2014 16:17

    Nikako Marfin. Meni su jednostrano odkazali ugovor o dinarskom srednom ulogu po vidjenju posle 8 meseci. Mozete misliti koliko su pukli...

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nedelja stednje Telenor banka dinarska oročena štednja telenor banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana