Tekst objavljen: 16.05.2018 16:59        


Super Kartica, slavi svoj 5. rođendan u velikom stilu. Brojna rođendanska iznenađenja, pogodnosti i popusti čekaju sve korisnike Super Kartice u periodu od 13. do 19. maja ove godine. Zato iskoristite priliku i požurite da obavite kupovinu kod partnera programa.

Super Kartica 5. Rođendan slavi

Ukoliko ste krenuli u nedeljnu nabavku ili morate da obavite brzu kupovinu u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama imaćete priliku da sakupite tri puta više bodova korišćenjem Super Kartice. Za kupovinu platnom Super Karticom u navedenim objektima, kao i u Intersportu i DDOR osiguranju, Sberbanka poklanja trostruko više bodova ukoliko je vaš iznos veći od 3.000 dinara.

Za one koji vole fizičku aktivnosti na otvorenom, kao što je planinarenje ili recimo kampovanje, sve od outdoor opreme u Intersport prodavnicama biće sniženo 30 odsto dok traje rođendanska proslava. Ukoliko ste se opredelili za sređivanje i opremanje stana ili kuće ovo je pravi trenutak. U Galeriji podova od 15. do 19. maja tepisi, tepisoni, vinile i kućni tekstil biće na sniženju 30 odsto, a Tehnomanija je na frižidere priredila popust od 15 odsto od 14. do 19. maja. Nova sezona proleće/leto je uveliko u toku.

Kupovina nove garderobe je ponekad neophodno. Zbog toga uz Super Karticu možete da slavite jer u Modiana i Gerry Webber prodavnicama čeka vas dodatni popust od 10 odsto. Ukoliko vam treba nov telefon, možete ostvariti popust u vrednosti od 2.000 dinara za neodoljivi Samsung Galaxy J5 iz Vip mobile ponude uz tarifu NEO 4.

I to nije sve. Tu je popust od 1000 dinara na nove polise osiguranja kuće ili stana kod DDOR Osiguranja kao brojna iznenađenja koja vas čekaju u BENU apotekama. Zato ne gubite vreme, već požurite da rođendan proslavimo zajedno!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
super kartica popusti bodovi Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana