Tekst objavljen: 22.07.2016 15:48        


Air Serbia će sutra u okviru kampanje "Super subota" omogućiti svim građanima koji posete njene poslovnice u Beogradu i Nišu da nabave povratne karte po promotivnim cenama između Beograda i Brisela, odnosno Beograda i Kijeva. 

Sutra jeftinije karte za letove za Brisel i Kijev

Kako je saopštio danas srpski avio-prevoznik, samo sutra će svi gosti koji posete poslovnice Air Serbia-e u Beogradu i Nišu imatie priliku kupe povratne karte za Brisel po ceni počev od 149 evra, a za Kijev počev od 189 evra.

Karte po ovim promotivnim cenama važiće za putovanja: Brisel od 25. jula do 15. decembra, Kijev od 25. jula do 30. septembra.

Poslovnica Air Serbia-e u Beogradu se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 17, a radno vreme subotom je od 9,00 do 17,00 časova, a u Nišu je u Ulici Vožda Karađorđa br. 19, i subotom radi od 9,00 do 14,00 časova.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati, a za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi.

Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia avio karte promotivne avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana