Tekst objavljen: 10.08.2017 14:28        


Kapija Vračara je stambeno-poslovni kompleks visokog kvaliteta, smešten u srcu Beograda, u jednoj od najpopularnijih beogradskih opština, duge i bogate istorije i tradicije.

Svetski trendovi u srcu Beograda – niče Kapija Vračara

Kao novi stambeni kompleks na području Vračara, ovaj kondominijum raspolaže sa više od 250 stambenih jedinica, različitih struktura, od jednoiposobnih do petosobnih stanova i penthouse jedinica, raspoređenih na tri lamele. Objekat prati izuzetan oblikovni i estetski kvalitet zahvaljujući njegovoj urbanističkoj i arhitektonskoj postavci, energetskoj efikasnosti i upotrebi vrhunskih materijala. Prateći svetske trendove u gradnji, kako bi se dodatno obezbedila provetrenost i osunčanost i kontakt većeg broja stanova sa južnim svetlom, objekat predviđa prodor prema unutrašnjim slobodnim i uređenim prostorima koji povezuju ulice Južni bulevar i ulicu Braće Radovanović.

Za potpuni komfor i kvalitet života rezidenata ovog kompleksa, predviđena je podzemna garaža na tri nivoa, dva dečja igrališta i zelene površine, a dodatnu sigurnost pružiće i profesionalni upravnik objekta, angažovan tokom čitavog dana, sedam dana u nedelji.

Poslovni prostori su zastupljeni u prizemnim etažama i delu prvog sprata objekta.

Za više informacija posetiti sajt www. kapijavracara.rs

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kapija vračara stambeni kompleks vračar

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana