Tekst objavljen: 02.03.2015 15:57        


Kompanija Lenovo je danas na kongresu "Mobilni svet 2015" (MWC) predstavila tri nova uređaja u svom portfoliju smart telefona: pametne telefone "VIBE shot" i "A7000" i džepni projektor "Lenovo pocket projector" koji omogućavaju da se u pokretu lakše uhvate i podele životni trenuci.

Tri nova uredjaja Lenova na kongresu MWC u Barseloni

"VIBE shot" je kombinovani uređaj sa svim funkcijama kamere i pametnog telefona a "A7000" je prvi smartfon na svetu s audio tehnologijom "Dolby Atmos", saopšteno je danas iz Lenova.

Korisnici će odmah moći da čuju preko slušalica razliku koju donosi "Dolby Atmos" ozvučenje: zvuk ljudi, mesta, stvari i muzike postaju snažniji i dolaze iz svih pravaca, uključujući i deo iznad glave, i to neverovatne jasnoće, bogatstva i dubine.

Lenovo džepni projektor povezuje se sa kompatibilnim Android uređajem i on će neposredno da uveća filmove, slike, pa i poslovne prezentacije, projektujući ih čak do 110 inča na svaki zid ili površinu i u uslovima sa malom količinom svetla.

"VIBE shot" će biti dostupan na tržištu od juna u zemljama gde se prodaju Lenovo pametni telefoni, sa početnom cenom od 349 dolara.

"Lenovo A7000" pametan telefon će se pojaviti na tržištu u martu u zemljama gde se prodaju Lenovo pametni telefoni, sa početnom cenom od 169 dolara.

Lenovo džepni projektor će biti dostupan širom sveta, počevši od maja.
Početna cena uređaja će biti od 249 dolara, navedeno je u saopštenju Lenova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
lenovo A7000 VIBE shot

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana