Tekst objavljen: 28.07.2015 14:34        


U prvih šest meseci ove godine Kompanija "Dunav osiguranje" zaključila je sa osiguranicima oko 93.000 polisa dobrovoljnog putničkog osiguranja (PZO), kao i putnog osiguranja sa asistencijom i polisa pomoći na putu, što je u odnosu na isti period prošle godine za oko 12 odsto više. 

U prvih šest meseci zaključeno 93.000 polisa osiguranja

Ukupna premija samo iz tih vrsta osiguranja, u periodu januar-jun ove godine, iznosila je oko 130 miliona dinara, što je rast od 15,33 odsto u poređenju sa prvih šest meseci lane, saopštila je kompanija.

Osiguranici su za pomenute vrste osiguranja u prvih šest meseci prijavili 2.695 šteta, po kom osnovu je Kompanija isplatila više od 48 miliona dinara.

Broj prijavljenih šteta i iznos isplaćenih odšteta takođe su u porastu u poređenju s prvim polugođem 2014. godine.
"Broj šteta povećan je dvostruko, a na ime iznosa isplaćenih odšteta izdvojen je dva i po puta veći iznos nego lane", istakao je direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Kompaniji "Dunav osiguranje" Zvonko Zindović.

Tržišno učešće te kompanije, kad su posredi PZO, putno osiguranje s asistencijom, kao i osiguranje pomoći na putu u prvom kvartalu ove godine, dostiglo je 17,5 odsto.

Zindović je istakao da "Dunav osiguranje" u svom poslovanju istrajava na maksimalnoj ažurnosti u rešavanju šteta u svim vrstama osiguranja.

"Ažurnost u rešavanju šteta u prvih šest meseci 2015. za pomenute vrste osiguranja povećana je na 99,78 odsto", zaključio je on.

Letnja turistička sezona za osiguranike Kompanije "Dunav osiguranje" počela je 1. juna i to specijalnom ponudom paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja, povoljnijim uslovima za osiguranje pomoći na putu, nižim cenama za međunarodnu kartu i za osiguranje stambenih objekata i stvari u njima tokom boravka u inostranstvu.

Detaljne informacije o ponudi i svim pogodnostima, zainteresovani građani, pored nekog od 600 prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800-386-286 ili putem mobilne mreže pozivanjem brojeva *386 286 ili *800.
Informacije se mogu dobiti i na sajtu www.dunav.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
neživotno osiguranje putno osiguranje Dunav osiguranje polise osiguranja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana