Tekst objavljen: 27.09.2016 13:30        


U drugom krugu zapošljavanja u kompaniji Ikea, čija je robna kuća u Bubanj potoku još u izgradnji, na konkurs se prijavilo 2.168 kandidata za 30 novih zaposlenih na 12 radnih mesta, pri čemu je iz inostranstva stiglo 17 prijava. 

Više od 2.000 kandidata za 12 radnih mesta u Ikei

Kako se navodi u saopštenju te kompanije najveći broj prijava stigao je iz Beograda (1.492), dok je iz drugih mesta u Srbiji stiglo ukupno 529 prijava (Niš 46, Novi sad 36, Pančevo 26, Kragujevac 20).

Iz inostranstva se prijavilo 17 kandidata, pri čemu su iz Hrvatske stigle četiri prijave, iz Kanade dve i Crne Gore dve, dok su po jednu prijavu poslali građani Mađarske, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Švedske, Velike Britanije, Švajcarske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kandidati su najveće interesovanje ispoljili za sektor dizajna enterijera (314 prijava), odnosima s kupcima (291 prijava) i prodaju (247 prijava).

Oni su, u ovom krugu, konkurisali za sedam radnih mesta u Odeljenju prodaje, 12 u Odeljenju za komunikaciju i dizajn enterijera, četiri u Odeljenju logistike, dva u Odeljenju za odnose sa kupcima i po jedno u odeljenjima za upravljanje poslovanjem, održavanjem objekta, rad s korišćenom robom, nekretninama i ekspanzijom i Ikea Food.

Za 50 radnih mesta objavljenih do sada prijavilo se oko 7.200 kandidata, a u kompaniji veruju da će najveće interesovanje biti početkom sledeće godine, kada će biti raspisan konkurs za više od 200 radnih mesta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Ikea posao ljudi prijava za posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana