Tekst objavljen: 27.10.2016 11:00        


Nova filijala Vojvođanske banke svečano je otvorena u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu. U duhu saradnje Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta četvrti olimpijski ciklus za redom, vrpcu su presekli Andrea Arsović, naša reprezentativka u streljaštvu i direktor funkcije Upravljanje mrežom Marko Prokić.

Vojvođanska banka nastavlja da proširuje svoju mrežu

Vojvođanska banka je otvorila savremenu filijalu opremljenu po najnovijim bankarskim standardima u kojoj će svi zainteresovani građani moći da obavljaju svoje dnevne novčane transkakcije i upoznaju se sa uslugama iz ponude banke.

„Želimo da pokažemo našim klijentima Beogradu da smo osetili potrebu da proširimo mrežu i tako im pružimo mogućnost da brzo i lako koriste usluge i prozvode Vojvođanske banke. Drago mi je što je danas sa nama i Andrea Arsović, naša reprezentativka u streljaštvu,da svojim prisustvom uveliča ovaj dan i da nas podrži u našim aktivnostima, baš kao što i mi podržavamo Olimpijski komitet Srbije i naše sportiste u njihovim sportskim poduhvatima širom sveta, kao zvanična banka Olimpijskog,“ izjavio je Marko Prokić, direktor mreže Vojvođanske banke.

Sportistkinja Andrea Arsović zahvalila se na podršci koju Vojvođanska banka kontinuirano pruža Olimpijskom komitetu i sportistima.

„Vojvođanska banka je već četiri olimpijska ciklusa uz najbolje sportiste Srbije. Hvala vam što prepoznajete sport kao pravo mesto za ulaganje. Hvala vam na kontinuiranoj podršci, koja nam stvarno puno znači. Želim vam puno sreće i uspeha u daljem širenju vaše mreže i povećanju broja klijenata“, rekla je Andrea Arsović.

Vojvođanska banka u svojoj mreži ima 106 filijala širom Srbije u kojima su zaposleni svakodnevno na usluzi kako fizičkim licima tako i pravnim klijentima.

Mapu pokrivenosti moguće je pogledati na zvaničnom sajtu Vojvođanske banke u odeljku Mreža.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
savremena filijala banka vojvođanska otvorena nova filijala

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana