Tekst objavljen: 24.09.2020 15:55        


Kondominijumi su odavno postali prvi izbor onih koji imaju visoke standarde kada je u pitanju životni prostor. Bezbednost na vrhunskom nivou, privatnost koju ništa ne remeti, higijena, ali i inovativna rešenja, moderan dizajn, ekološki materijali, razlozi su zbog kojih su kondominijumi veoma popularni. Stanovnici svetskih prestonica odavno uživaju u ovom savremenom konceptu stanovanja, a i Beograd je poslednjih godina dobio nekoliko kondominijuma. Prvi na Novom Beogradu je Wellport, koji u Ulici tadije Sondermajera 1 gradi kompanija Shikun & Binui Group.

Zašto je prvi kondominijum na Novom Beogradu van konkurencije

Moderan stambeni kompleks će imati 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica - od studija do petosobnih stanova, koje je osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer. Wellport je projektovan tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Svaka struktura stana u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji mogu da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca.

Bezbednost je na najvišem nivou zahvaljujući konstantnom video nadzoru, recepciji 24/7, kartičnom pristupu, kao i profesionalnom održavanju. Podzemni parking ima daljinsko očitavanje tablica, a posebna prednost kondominijuma je i privatni park koji je na raspolaganju isključivo stanarima. Dečije igralište, prostor za kućne ljubimce, zelene površine, teretana na otvorenom, mir i privatnost, čine da je Wellport van konkurencije.

Posebno su atraktivni stanovi u prizemlju koji imaju takve terase da se za njih pre može reći da su prave male privatne bašte. Kupci su pokazali veliko interesovanje i za komforne stanova veće kvadrature, koji se nalaze na poslednjim spratovima, zato što su svojim položajem izolovani i nude dodatnu privatnost. Njih biraju višečlane porodice, ali i oni kojima je veličina prostorija na prvom mestu.

Kuriozitet Wellporta je i Smart House sistem koji stanarima omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, roletnama, rasvetom, bojlerima, putem besplatne mobilne aplikacije. Svi tipski stanovi će imati ugrađenu pripremu za Smart House sistem, dok će stanovi na penthaus nivou imati celokupan sistem sa osnovnim paketom koji može da se nadogradi u skladu sa ličnim afinitetima i potrebama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Wellport je popularan i zbog toga što je isključivo stambeni kompleks, bez lokala za prodavnice i uslužne delatnosti, što takođe doprinosi ekskluzivnosti koju inače pruža, pre svega zbog svoje lokacije. Smešten u mirnom delu Novog Beograda svojim stanarima nudi sve na samo nekoliko minuta udaljenosti – škole, fakultete, kancelarije svetskih kompanija, šoping centre, restorane i kafiće, šetalište uz reku, biciklističku stazu…

Prva zgrada Wellport kondominijuma već je useljena, a gradnja druge, za koju vlada veliko interesovanje, je trenutno u toku i radovi se završavaju čak i pre planirnog roka. Prodajna kancelarija i pokazni stan se nalaze na istoj lokaciji, a pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja kupcima pomažu stručnjaci vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe, koja ima ekskluzivno pravo na prodaju Wellport stanova. Osim njihovih dragocenih saveta, budući stanari mogu da računaju i na konsultacije sa profesionalnim arhitektama prilikom izbora završnih radova.

Wellport je prava sigurna luka koja vas čeka. Uplovite i vi u miran, bezbrižan i udoban život.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi stanovi stanovi Srbija Wellport

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana