Tekst objavljen: 05.10.2022 17:30        


Šta raditi kada vam zatreba novac u vremenu krize? Evo jednog predloga

Treba vam kredit sa fiksnom kamatom? Evo kako najlakše da dođete do njega


Šira javnost ove godine prati vesti o promenama u vrednosti euribora gotovo kao što je prethodnih godina pratila dešavanja sa korona virusom.

Euribor je tako postao "reč godine", a kako smo ranije pisali, njegove promene sa prate sa gotovo jednakom pažnjom kao i najjača fudbalska prvenstva na Starom kontinentu. Ukoliko i vi želite da pratite svakodnevne promene u visini evropske referentne stope, to možete uraditi ovde.

Ipak, zbog ekonomske situacije koja se nadvila nad dobar deo sveta, ljudi su oprezniji pri kupovini kredita od banke.

Bez obzira da li je u pitanju keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit, svi gledaju da prođu što jeftnijije i da se ne desi da zbog nekih budućih ekonomskih promena moraju da plaćaju mnogo veću ratu kredita.

Kako da ne dođete u takvu situaciju?

Tako što možete da odaberete kredit čija se rata neće menjati. To su krediti sa fiksom kamatnom stopom, ukoliko su krediti u evrima. Ukoliko su to dinarski krediti, ova vrsta bojazni, za sada, ne postoji. 

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Sve češće čujemo iz stručnih krugova da su krediti sa fiksnom kamatnom stopom dobra odluka u ova vremena. Koliko će još ekonomska kriza potrajati je "pitanje od milion dolara", a siguran odgovor na njega vam niko u ovom trenutku ne može dati.

Ipak, jedno je sigurno: život, uprkos krizi, neće stati, a to znači da će se može desiti da vam je potreban dodatni novac. Bilo da je u pitanju neka iznenadna situacija ili možda davno planirana kupovina stana, rešenje postoji.

Kamatica savetnik će vam pomoći da pronađete najpovoljniji keš kredit, kredit za refinansiranje ili stabemni kredit, koji vam neće praviti glavobolje u budućnosti. Šta god da se desi sa evrom i kako god da se menja euribor. 


Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.


Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
hoću kredit keš krediti najbolji kredit kreditni savetnik svi krediti svi krediti na jednom mestu najjeftiniji krediti najpovoljniji kredit sve o kreditima keš krediti krediti za refinansiranje stambeni kredit fiksna kamata fiksna kamatna stopa euribor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana