Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #150
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Želite da započnete ili proširite poslovanje, ali su vam početna ulaganja previše visoka? Uz novu uslugu Deka Inženjeringa i Intesa Leasinga, novi lokal u A Bloku sada možete uzeti na lizing i otplaćivati ga na rate, na sličan način kao da plaćate zakup, s tim što će na kraju perioda otplate, lokal biti u vašem vlasništvu.
 
 
Poslednjih godina čekovi kao platežno sredstvo uzmiču pred platnim karticama, proističe iz podataka o broju i vrednosti realizovanih čekova. Prošle godine realizovano je, odnosno naplaćeno, ukupno 7.670.937 čekova ukupne vrednosti od 33,9 milijardi dinara, izjavio je danas generalni sekretar Udruženja banaka Srbije (UBS) Veroljub Dugalić.
 
Srbija uvodi poreze na sve digitalne servise i usluge iz inostranstva, prenosi Startit. Očekuje nas poskupljenje stranih domena, aplikacija, Netflixa, Steama i drugih digitalnih usluga i proizvoda, jer država počinje da i za njih naplaćuje PDV od 20%.
 
 
Funta je danas pala prema glavnim svetskim valutama pošto je londonski Tajms objavio da se tim britanske premijerke Tereza Mej priprema za to da Škotska potencijalno zakaže novi referendum o nezavisnosti.
 
 
Na beogradskom sajmu je otvoren 39. Sajam turizma, najveći takve vrste u Jugoistočnoj Evropi, a posetioci kažu da, iako je ponuda bila nešto bolja prošle godine, i sada se mogu naći zanimljive turističke destinacije.
 
 
         
 
 
"Ne uzdaj se u sreću, nego u samog sebe."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved