Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

Dugujete za struju? Tužili su vas? Evo šta sada

Akcija Elektroprivrede Srbije kojom je dužnicima ponuđen reprogram dugovanja za struju, kao i otpis kamata obračunatih samo u toku 2012. godine, zatalasala je javnost. I čini se da rešenje nije zadovoljilo ni one koji struju redovno plaćaju, kao ni one koji to ne čine.

Pročitajte ceo članak


Slučaj Građanina X: Nema struju, "duguje" milione

Da li je moguće dugovati nekom milionski iznos za nešto što nismo potrošili? Nažalost, jeste. Zamislite domaćinstvo kom je struja odavno isključena, skinuto brojilo pa ne postoji mogućnost priključka „na divlje“ i krađe struje, potrošnje nema već čitavu deceniju, a dug se sa 47.675 dinara popeo na ogromnih 3.028.181,58 dinara!

Pročitajte ceo tekst


Slučaj Građanina Y: Šta plaćamo kad plaćamo struju

Priča oko računa za struju teško da će u skorije vreme prestati. Nesporna činjenica da ima previše onih koji struju ne plaćaju redovno ne opravdava „sitne“ detalje poput nevažećih računa zbog neispravnih brojila, računa koji nisu uručeni na zakonom propisan način, kao i stavki za obračun koje su sve samo ne razumljive.

Pročitajte ceo tekst


Dobro pregledajte račune jer dugovanja za utrošenu struju, komunalije, TV pretplatu... zastarevaju u roku od godinu dana od dana njihovog dospeća. Ne plaćajte ono što niste u obavezi.

           
Prijava na newsletter http://www.kamatica.com/newsletter
Vaše predloge, sugestije, kritike i pitanja možete slati mailom na podrska @kamatica.com

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @kamatica.com

Copyright © 2012