Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

Koliko bi korisnicima kredita valjao fiksni kurs

Priča o fiksnom kursu aktuelna je godinama. I neće skoro prestati zbog sve većih posledica krize koju svi osećaju. Iako bi za privredu to bilo olakšanje i potencijalni izlazak iz krize, nemoguće je prenebreći činjenicu da bi građani i država ipak bili na gubitku.

Pročitajte ceo članak


PejPal stigao i u Srbiju, za sad samo za plaćanje

Jedan od najpoznatijih servisa za plaćanje preko interneta je konačno dostupan i u našoj zemlji. Pre nekoliko sati naša država se našla na listi država u kojoj može da se koristi ovaj servis. Građani Srbije od danas konačno mogu da otvore naloge na PejPalu, ali im je zasad omogućeno samo plaćanje, ne i primanje novca.

Pročitajte ceo tekst


Ovo su (retki) poslovi koji se u Srbiji isplate

Kadrovi koji su zauzeli ”visoke” pozicije u bankama, osiguravajućim kućama, marketingu, telekomunikacijama, imaju najkomfornije položaje na celokupnom tržištu rada u Srbiji. Osim što se u ovim delatnostima otkaz najređe uručuje, a prava radnika se najviše poštuju, i plate su bar duplo veće od republičkog proseka.

Pročitajte ceo tekst


Za plaćanja na internetu koristite specijalizovane kartice ili servise poput PejPala, a na te račune prebacujete tek onoliko novca koliko vam je potrebno za konkretno plaćanje. Za svaki slučaj.

           
Prijava na newsletter http://www.kamatica.com/newsletter
Vaše predloge, sugestije, kritike i pitanja možete slati mailom na podrska @kamatica.com

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @kamatica.com

Copyright © 2012