Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

Koliko nas banka košta svakog meseca?

Odavno smo se svi navikli na činjenicu da je „lakše” primati platu preko banke nego dobijati gotovinu na ruke. Naravno, kada je o novcu u banci reč, možemo ga i duplirati – jer će nam banka dati dozvoljeni minus, pa karticu na odloženo plaćanje, pa kreditnu karticu, pa će nam uštedeti odlaske u banku jer ćemo koristiti e-banking.

Pročitajte ceo članak


Vi platite porez, a posle vam sruše nekretninu

Već nekoliko godina unazad, organ Gradske uprave nadležan za poslove legalizacije dostavlja Upravi za javne prihode podatke o podnosiocima zahteva za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata.

Pročitajte ceo tekst


U "Stepi" nema malih stanova, za garažu 7.200 evra

Pri kraju radovi u naselju "Stepa Stepanović", a u naredne dve nedelje biće završeno još 900 stanova u osam novih zgrada do Kružnog puta. Najkasnije za 20 dana očekujemo useljenje prvih 500 stanara zgrada na parcelama jedan, dva i pet - kažu u Građevinskoj direkciji.

Pročitajte ceo tekst


Već smo se navikli na činjenicu da je „lakše” primati platu preko banke nego dobijati gotovinu na ruke. Ipak, ne zaboravite, bankama plaćamo to što im dajemo naš novac koji one koriste u svom poslovanju. Dobro čitajte uslove, znajte šta plaćate.

           
Prijava na newsletter http://www.kamatica.com/newsletter
Vaše predloge, sugestije, kritike i pitanja možete slati mailom na podrska @kamatica.com

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @kamatica.com

Copyright © 2013