Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #75
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Kako je vreme godišnjih odmora u punom jeku sve više razmišljamo tome gde i kada na odmor. Neki su svoja letovanja rezervisali još prošle godine neki su iskoristili pogodnosti na sajmu turizma, a oni koji se još uvek nisu odlučili gde bi na odmor imaju priliku i sada da po znatno sniženim cenama uplate svoje aranžmane.
 
 
Ništa ne može da pokvari planove i upropasti odmor kao izgubljen prtljag. Pogledajte neke od saveta kojima ćete sebe spasiti beskrajne potrage za vašim dragocenostima.
 
Drugi od tri promo Top summer vikenda, kreće u četvrtak, 30. jula, i trajaće do nedelje, 2. avgusta, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru moći će da ostvare 15 odsto popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.
 
 
Kompanija Western Union, koja se bavi elektronskim prenosom novca, ponovo će početi da pruža usluge u Grčkoj, što će omogućiti klijentima da prime finansijska sredstva iz inostranstva.
 
 
Skupština Srbije usvojila je Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Vlade Srbije i Vlade SAD, koji će omogućiti direktne letove ka SAD. Direktni letovi iz Srbije ka SAD mogu se očekivati krajem 2015. godine, ili u prvom kvartalu 2016. godine, izjavila je ranije potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
 
 
         
 
 
"Svaka odgovornost počinje odgovornošću prema sebi."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved