Tekst objavljen: 13.03.2020 14:55        


Balkan Biznis Forum se po četvrti put održava 21. maja 2020. u Kombank Dvorani u Beogradu. Broj mesta je ograničen. Karte su u već u prodaji

LUCY ADAMS, BBC Direktor, jedan je od govornika na Balkan Biznis Forumu 2020

Vodeća regionalna konferencija o biznisu i liderstvu BBForum, dovodi Lucy Adams, BBC direktorku u Beograd u Srbiji, da razmeni svoja iskustva sa rukovodiocima i vlasnicima preduzeća u regionu.

Lucy Adams, direktor jedne od najpoznatijih britanskih institucija, je ekspert za organizacione promene u kompleksnim organizacijama sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju BBC-a.

Lucy je bila na poziciji HR direktora BBC u toku najturbulentnijih perioda ove novinske kuće. U toku svog mandata vodila je restruktuiranje Izvršnog Odbora, prilikom čak četiri promene Generalnog direktora, nadgledala preseljenje ovog velikog sistema na novu Salford lokaciju i upravljala mnogim javnim krizama BBC-a. Ona je takođe bila zadužena za kreiranje strategije ljudskih potencijala BBC North-a, najveće multimedijalne novinske redakcije u Evropi i efektivno vodila aktivnosti kako bi obezbedila uspešno izveštavanje Olimpijskih igara 2012 u Londonu.

Kreirala je Disruptive HR kao odgovor na nedostatak inovacije i novog razmišljanja u domenu vođenja i razvoja ljudi. Cilj ovog koncepta je da ponudi spoj najnovijih ideja, svež pogled i praktična rešenja koja sada primenjuju vodeće međunarodne kompanije.

Lucy je kreator inovativnog metoda EACH za promenu organizacio koji predstavlja potpuno novi trend u menadžmentu - za uvođenje i vođenje promena u novim tržištnim uslovima, koji će predstaviti na svojoj radionici "Organization Disrupted: It's Time for Something Different" na BBForumu.

Lucy Adams danas pomaže biznis liderima i HR direktorima u mnogim međunarodnim kompanijama širom sveta. U svom pristupu primenjuje nove i sveže uvide sa praktičnim alatima kako bi biznis lideri uspešno vodili, ali i angažovali i razvijali svoje zaposlene na načine koje su relevantni u novonastalom biznis svetu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Lucy će se pridružiti Dr Isaac Sheps, CEO, autor, vizionar, Predsedavajući Centralnog odbora za MSS, Instituta za standard Izraela.viši izvršni savetnik Predsednika i Izvršnog odboraCarlsberg Grupe. Član Izvršnog Odbora Carlsberg Group. Nosilac Ordena časti Kraljevine Danske, za izuzetan doprinos u promociji danskih proizvoda u inostranstvu.

Na njegovom autorskm predavanju“ Putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama ”i VIP sesiji, Dr Sheps će predstaviti tehnike i alate koji inpute pretvaraju u kontinuirani uspeh kompanija, uz pomoć uspostavljanja i sprovođenja ispravnih procesa, predstavljajući „šta“ se mora učiniti. Organizacija takođe mora da osigura da ima organizacuonu kulturu i kompetencije potrebne za sprovođenje ovih procesa,predstavljajući „kako“ stvari treba da se rade. “ŠTA“ i „KAKO“ će biti predstavljeni u prezentaciji Dr. Sheps-a na Balkan Biznis Forumu 2020.

Balkan Biznis Forum (BBForum) se održava jednom godišnje i posvećen je razvoju liderstva, preduzetništva, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosfere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri i uticajni ljudi. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i nastojimo da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja vas nadahnutim.

BBForum 2020 je namenjen CEO, Generalnim direktorima, Top menadžmentu kompanija, kao i HR i L&D menadžerima, menadžerima Prodaje i Komunikacija, vlasnicima malih i srednjih preduzeća. Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka u kompanijama i organizacijama i vlasnike biznisa iz regiona Balkana.

Tema Balkan Biznis Foruma 2020 je TRANSFORMACIJA – Putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama

BBForum 2020 će omogućiti učenicima da u direktnom kontaktu na radionicama i VIP sesijama razmene stavove sa svetskim stručnjacima na temu kompleksnosti, organizacijske budućnosti, agilnosti i održivosti.

#BBForum2020 je namenjen uspešnima i onima koji to žele da postanu.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.bbforum.rs, Možete se prijaviti i na Facebook stranici www.facebook.com/bbforum.rs, Instagram nalogu www.instagram.com/bbforumbelgrade ili LinkedIN profilu www.linkedin.com/in/bbeebbee

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj balkan biznis forum

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana