Tekst objavljen: 24.08.2019 17:00        


Eplova prva kreditna kartica Epl kard, sada je dostupna za sve američke kupce.

Evo kako će vas naterati da kupite iPhone, ili da ga bar zadržite

Neki su kritikovali Epl kard da nije privlačna kreditna kartica, nazivajući je "dosadnom" ili "ne inovativnom" - naročito u poređenju sa Eplovim ostalim proizvodima poput ajfona.

Međutim, Epl kard nije samo kreditna kartica, to je Eplovo tajno oružje za prodaju više komada ajfona usled usporavanja tržišta pametnih telefona. Uprkos kritikama oko bezbednosti, i tvrdnji da kompaniji nedostaje ideja ili gubi svoju inovativnu prednost čim je nju lansirao, Epl kard je izuzetno inovativna, piše BI.

Epl je uklonio neke od najvećih tačaka sporenja između kreditnih kartica i kupaca: Prijavljivanje ne može biti lakše, a korišćenje karatica ne zadaje probleme, bilo da kupujete robu ili plaćate sa računa. Pored toga, Epl vizuelizuje svoje transakcije kako biste mogli da shvatite kako trošite svoj novac.

Prodaja telefona i dalje čini polovinu ukupnog prihoda kompanije, iako prodaja pada, Epl su , dakle, potrebni novi načini za privlačenje ljudi na ajfon uređaje da nadoknade usporavanje prodaje. Tu dolaze usluge. Epl kard može izgledati kao samostalan proizvod, ali zaista je sistem dizajniran da bi vas dodatno zaključao u ekosistem ajfona, piše novinar BI, jer je u potpunosti zavisan od njega.

Na taj način pratite potrošnju. Tamo se čuva vaša kartica - tako da ako izgubite ajfon, nećete moći da otplatite račune za Epl kard. Plus, dobijate više povraćaja novca ako karticu koristite za kupovinu Epl proizvoda, što je dodatni podsticaj da nastavite da koristite. Ukratko, Epl kard je dizajniran da vas privuče dovoljno da pređete na ajfon ili da vas bar zadrži.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

KAKO RADI EPL KARTICA

Proces odobravanja virtuelne kartice trajaće nekoliko minuta, a ako podnosilac prijave bude odobren, Epl kard može biti odmah korišćena.

Za isporuku fizičke kartice, napravljene od titanijuma, biće potrebno oko dva do tri dana, a kartica je za sada dostupna samo u SAD.

Kompanija je obećala brzu prijavu za dobijanje kartice i eliminisanje većine naknada, navodeći takođe da korisnici koji kupovinu plaćaju preko Eplove aplikacije za plaćanje Apple Pay dobijaju povraćaj novca u gotovini u visini dva odsto od vrednosti izvršene transakcije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
iphone telefoni kupci epl SAD

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana