Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #106
Mesto finansijske odluke
 
 
 
U Srbiji je zaključno sa krajem 2015. ukupno bilo izdato 6,45 miliona platnih kartica, što je tri odsto više nego 2014.
 
 
Finansijski sektor u Srbiji očekuje da će međugodišnja inflacija u februaru 2017. godine biti na nivou od 2,8 odsto, dok privreda prognozira da će ona biti na nivou od 2,0 procenta, prema danas objavljenim rezultatima najnovije ankete Narodne banke Srbije (NBS).
 
Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković najavila je da će poljoprivrednim proizvođačima i ove godine biti na raspolaganju povoljni dinarski krediti, bez valutne klauzule, sa fiksnom kamatnom stopom u iznosu od tri odsto za sve namene.
 
 
Otkazani su svi planirani letovi Air Serbia-e između Beograda i Brisela zaključno sa 1. aprilom, saopštio je srpski avioprevoznik. Reč je letovima JU 300/301 i JU304/5, a Air Serbia navodi da su oni otkazani pošto aerodrom u Briselu ostaje zatvoren za saobraćaj.
 
 
Cena zlata je pala na najniži nivo za više od mesec dana, jer oporavak američkog dolara šteti privlačnosti ovog plemenitog metala, prenosi njujorška agencija "Blumberg". Cena zlata za neposrednu isporuku pala je sredinom prošle nedelje za čak 0,7 odsto, na 1.208,38 dolara po unci u Singapuru, prema podacima njujorške agencije.
 
 
         
 
 
"Svaki uspeh nosi sa sobom promene."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved