Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #109
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Kada kupujete nov automobil pred vama su vam tri načina plaćanja: gotovina, kredit ili lizing. Ako niste među tim srećnicima kupovine za gotovinu dilema se svodi na kredit ili lizing?
 
 
Devizne rezerve Narodne banke Srbije (NBS) iznosile su na kraju marta ove godine 9,5 milijardi evra u odnosu na 9,85 milijardi prethodnog meseca. Kako je saopšteno iz NBS, martovskim nivoom deviznih rezervi obezbeđuje pokrivenost novčane mase (M1) od 238 odsto i šest meseci uvoza robe i usluga.
 
Narodna banka Srbije (NBS) je saopštila danas da postoje svi uslovi za kreditiranje privatnog sektora po znatno povoljnijim uslovima nego u prethodnom periodu, s obzirom na to da je bankarski sektor likvidan i da su kamatne stope bitno snižene.
 
 
Sajam građevinarstva, 42. po redu biće održan u Beogradu od 19. do 23. aprila. Kako je najavljeno iz Beogradskog sajma, manifestaciju će otvoriti potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
 
 
Grad Beograd ima sve bolju poziciju kao siti brejk destinacija, a na listi kongresnih destinacija takođe je je napredovao, pa je u narednom periodu važno raditi na promociji i unapređenju turističkih potencijala, rečeno je danas na Četvrtoj regionalnoj turističkoj konferenciji u Beogradu.
 
 
         
 
 
"Temelj budućnosti postavlja se planovima u sadašnjosti na saznanjima iz prošlosti."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved