Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #146
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Čini se da je svetski trend tzv. lojalti kartica stigao i u Srbiju. Gotovo da nema trgovinskog lanca koji svojim kupcima ne nudi plastiku kojom ostvaruju popuste.
 
 
Isporučioci toplotne energije imali su obavezu da do 29. decembra zaključe pojedinačne ugovore s građanima. Nijedna toplana nije ispunila tu obavezu. Zbog toga udruženja građana tvrde da domaćinstva nemaju obavezu da plaćaju račune, prenosi Danas.
 
U Republičkom geodetskom zavodu ima mnogo nekretnina koje su uknjižene na umrle. Ne zna se tačno koliko pokojnika u katastru još ima imovinu na svoje ime, ali se nezvanično procenjuje da ih ima na desetine hiljada.
 
 
Banke odlučile da smanje kamate na uloge građana u domaćoj moneti u proseku za jedan procenat. Dinarska štednja utrostručena za tri godine.
 
 
Nacionalnu službu za zapošljavanje (NSZ) tužilo je do sada oko 40.000 građana zato što su im isplaćene manje novčane naknade, a u NZS kažu da očekuju odluku Vrhovnog kasacionog suda o tome kako će se rešiti to sporno pitanje. Potraživanja bivših korisnika novčane naknade kreću se u iznosima od 1.000 pa i do 5.000 dinara.
 
 
         
 
 
"Jedna od tajni uspeha je da čovek ima cilj koji svojim radom želi da ostvari."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved