Ne možete da pro?itate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #152
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Novi upravnici zgrada dužni su da lokalnoj samoupravi dostave spisak svih podstanara u zgradi i njihove ugovore o stanovanju, a to će od onih koji se prihvate ove funkcije stvoriti potkazivače, kaže profesor Milić Đoković iz Udruženja "Klaster nekretnina".
 
 
Na pretkvalifikacioni konkurs za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" prijavilo se ukupno 27 kompanija iz čitavog sveta, izjavila je za "Kurir" potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Komisije za davanje predloga Vladi za izbor i sprovođenje modela strateškog razvoja Aerodroma Zorana Mihajlović.
 
U januaru 2017. godine je nastavljen trend smanjenja javnog duga Srbije, koji je srezan za 317 miliona evra na 24,5 milijardi evra u odnosu na kraj decembra prošle godine.
 
 
Broj građana koji su prevareni prilikom kupovine nekretnina smanjen je za 72,9 odsto u proteklih pet godina, a materijalna šteta je sa 451 miliona snižena na 154 miliona dinara u prošloj godini, kaže za Tanjug šef odseka za suzbijanje prevara i falsifikata Policijske uprave u Beogradu, Saša Marković.
 
 
Za tri godine je mnogo urađeno u oblasti zdravstva, posebno u dva domena uvođenju informacionog sistema i unapređenju lečenja onkoloških pacijenata, izjavio je danas državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić i dodao da se početkom leta očekuje uvođenje e-recepata.
 
 
         
 
 
"Ključ uspeha nisu informacije nego ljudi."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved